Na té maďarské kultuře i povaze je něco neuchopitelně energického, divokého a svérázného. Jsou za tím salámy, čabajky, paprika nebo víno zvané Býčí krev. A jsou Maďarky sladké díky Tokajskému vínu a v očích mají břit z ostrého koření? A jaká je historie? Dnešní Budapešť upadá do kosmopolitní globální univerzálnosti – ale jsou zde střípky té vášně, která jim nespoutaně koluje v žilách.
vyhledávání
Archivy
- Červen 2019
- Květen 2019
- Duben 2019
- Březen 2019
- Únor 2019
- Leden 2019
- Listopad 2018
- Říjen 2018
- Září 2018
- Srpen 2018
- Červenec 2018
- Červen 2018
- Květen 2018
- Duben 2018
- Březen 2018
- Únor 2018
- Leden 2018
- Prosinec 2017
- Listopad 2017
- Říjen 2017
- Září 2017
- Srpen 2017
- Červenec 2017
- Červen 2017
- Květen 2017
- Duben 2017
- Březen 2017
- Únor 2017
- Leden 2017
- Listopad 2016
- Říjen 2016
- Září 2016
- Srpen 2016
- Červenec 2016
- Červen 2016
- Květen 2016
- Duben 2016
- Březen 2016
- Únor 2016
- Leden 2016
- Prosinec 2015
- Listopad 2015
- Říjen 2015
- Září 2015
- Srpen 2015
- Červenec 2015
- Červen 2015
- Květen 2015
kontakt
info+zavináč+doména
Nejnovější komentáře